ZesKamp Maarssenbroek 40 jaar krijgt vorm.

14 wijken 13 spellen

maarssenbroek 40De zeskamp die op 15 juni 2014 wordt gehouden in het kader van 40 jaar Maarssenbroek begint steeds meer vorm te krijgen. Op het atletiekterrein van OSM’75 in Zwanenkamp worden 13 spellen neergezet die allen de naam van een wijk krijgen. Om vast een tipje van de sluier op te lichten noemen we enkele spellen. De survivalbaan zal Zwanenkamp gaan heten, skilopen wordt Antilopespoor. Verder is er nog zakslaan (Zebraspoor), een klimglijbaan (Bloemstede) en “MaarssenBroekhangen” (Kamelenspoor). Maar er is nog veel meer.

De 14de wijknaam Waterstede is (hoe kan het ook anders) gereserveerd voor de limonadekoe die het vochtgehalte op peil gaat houden. Deze wordt verzorgd door de kinderboerderij Otterspoor en de opbrengst hiervan komt ook ten goede aan hen.

Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Er zullen voldoende versnaperingen te verkrijgen zijn en het geheel wordt muzikaal omlijst door de Maarssenbroekse discjockey Hans Bakker.
Er zullen prijzen zijn voor de meest uiteenlopende prestaties. Niet alleen voor gescoorde punten is een prijs te verdienen, maar ook bijvoorbeeld voor het leukst geklede team, het sportiefste team, het meest lachwekkende team.
Het doel van de dag is vooral gezelligheid en sportiviteit, prestaties komen daarna. We willen vooral met alle wijken een feestje vieren!

Opgeven kan nog steeds.
Inschrijven kan via de website http://zeskampmaarssenbroek40.nl/, deelnameformulieren zijn ook op te halen en in te leveren bij Jongerencentrum Second Base in Safari. Deelname kost slechts 1 euro per persoon. Opgeven kan zowel als team (6-10 pers) als individueel. Individuele deelnemers worden samengevoegd in teams.

Vrijwilligers gezocht!
Ook kunnen we nog vrijwilligers gebruiken, vooral op de dag zelf. Er zijn nog handjes nodig o.a. om de spellen te begeleiden, de scores bij te houden of mogelijk ook hulp in de catering.

Voor meer informatie over de zeskamp kan je contact opnemen met Jan Betten via 06 – 18 40 78 45 of mail naar jiembetten@ziggo.nl (zowel voor deelnemers als voor vrijwilligers).

Zeskamp flyerA4