contact

Contactadres:

Antilopespoor 665
3605 XM Maarssen

tel: (0346) 580066

wbcantilopespoor@gmail.com

6 reacties op contact

 1. ik heb een opmerking… ik woon in antilopespoor en heb al een jaar een afvalbak staan buiten en elke week zit ie vol met zwerfafval en ik leeg hem dan. Misschien een idee ivm veel afval op straat om bakken te plaatsen en bezems aan mensen te geven een keer? Is de wijk misschien een keer schoon er ligt zoveel rommel op straat

 2. Hallo, bedankt voor je reactie en suggestie. Wij kennen dit probleem. Zoals je misschien gemerkt hebt, zijn er afgelopen week een paar extra prullenbakken in de wijk geplaatst. Je voorstel om bezems uit te delen is een goed idee. Wij hebben dit jaren geleden al een keer gedaan toen wij het project “de bezem erdoor” opstartten en vorig jaar hebben wij de laatste bezems bij de wijktent uitgedeeld. Helaas hangt er een prijskaartje aan de aanschaf van bezems, wat wij niet even kunnen ophoesten. Maar ik heb wel goed nieuws. Dit wordt nog bekend gemaakt op de website. Bedankt voor je inzet!

 3. Weten jullie waar ik gordijnen voor een redelijk prijs op maat kan laten maken voor mijn slaapkamers? Deze ramen zijn namelijk apart van vorm en maat.

 4. Geen idee. Misschien kan je deze vraag beter op facebook stellen.

 5. STICHTSE VECHT > Als je kat vermist is, dan wil je hem zo snel mogelijk weer thuis hebben. Uiteraard kun je zelf al veel doen. Zorg dat je kat gechipt is en meld hem / haar als vermist bij Amivedi. Ook kun je posters ophangen. Maar als je alleen bent en er is een groot zoekgebied, dan kun je dat nooit in je eentje afspeuren.

  Wat helpt is een groot netwerk van kattenliefhebbers die ook in de gaten houden of ze je kat zien lopen. Daarom is er nu het Kattennetwerk Stichtse Vecht. Een appgroep waar je je vermiste kat op kunt laten zetten zodat iedereen die in de appgroep zit kan helpen door ook mee te kijken. De appgroep is ‘send-only’ wat betekent dat je alleen af en toe een melding krijgt van een vermiste kat, maar dat het geen praatgroep is voor andere (katten)zaken.

  Doe je mee? Stuur een appbericht aan 06-48916525 met daarin het woord ‘kattennetwerk’ en dan word je toegevoegd aan de appgroep. Daarbij is wel jouw telefoonnummer zichtbaar maar niet je naam of andere persoonsgegevens.

  Meld je aan zodat katten weer snel terug zijn in hun warme mandje bij hun eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.