Theater de Ark zoekt spelers/zangers/muzikanten

Going HomeTheater De Ark presenteert: een voorstelling voor Maarssenbroek door Maarssenbroek.
Theater De Ark gaat iets speciaals doen: we gaan het toneelstuk ‘Going Home’ spelen.

Wie?
Iedereen die het leuk vindt om toneel te spelen, muziek te maken of te zingen.
Wat?
‘Going Home’ is het verhaal van Sonny De Koninck, die samen met zijn broer en zus erfgenaam is van de zaak van zijn vader. Maar Sonny wil niet werken in het bedrijf van zijn vader, Sonny wil erop uit, de wijde wereld in. Hij haalt zijn vader over om hem alvast zijn deel van de erfenis te geven.

In het buitenland leidt hij een leventje van feesten en fuiven, totdat alles op is. En dan? Kan hij terug? Wil zijn vader hem nog wel? En zijn broer en zus?

Waar?
In De Ark in Duivenkamp. Hoe: Je hebt niet heel veel nodig voor een geweldige, gezellige en leuke avond. Het zit’ m niet in enorme decors of een grote installatie. De Ark heeft genoeg in huis, en daar doen we het mee.
Wanneer?
Zodra we genoeg spelers hebben gaan we instuderen, oefenen, decors maken en organiseren.
Wat hebben we voor spelers nodig:
Er zijn natuurlijk hoofdrollen: Sonny, De Koninck senior, broer Egbert, zus Tessa, de verkeerde vriend Nagel. Er zijn kleinere rollen: snelle vrienden en vriendinnen in het buitenland, de verloofde van Sonny, de deurwaarder, de zakenpartners van De Koninck senior, zijn accountant, de twee kapiteins. En er zijn hele kleine rollen: een barman, een serveerster. Voor iedereen wat. Iedereen die van toneelspelen houdt kan meedoen.

We hebben ook mensen nodig die de liedjes kunnen zingen. En mensen die hen kunnen begeleiden: een pianist, een gitarist, een drummer, en misschien ook nog wel mensen die andere instrumenten bespelen (klarinet, saxofoon, noem maar op).

Ook zijn er mensen nodig die het leuk vinden om het op de achtergrond allemaal mogelijk te maken: een regisseur, mensen die zorgen voor de schmink, voor de belichting, mensen die houden van organiseren, zorgen voor de publiciteit, enzovoort.

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen, mail dan naar: arktoneel@gmail.com