Regels grof vuil en huisvuil

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMisschien is het nog niet bij iedereen bekend wat de regels betreffende het huisvuil (ondergrondse containers) en ophalen grof vuil zijn. Wij willen dit nogmaals onder de aandacht brengen.
Regels grof vuil
Als je grof vuil hebt (kasten, bedden, tv’s, hout) wat niet in de container past en hoort, dan kun je de gemeente bellen op telefoonnummer 14 0346 of via het formulier op internet van de gemeente Stichtse Vecht.
Het grofvuil kun je 6x per jaar gratis op laten halen.


Regels huisvuil (ondergrondse container)
De ondergrondse containers worden regelmatig geleegd. Het is dus niet nodig en ook niet netjes als er zakken en dozen naast de containers staan. Als de container niet werkt, neem dan je zak mee en loop naar de dichtstbijzijnde container in je buurt. Lukt dit ook niet geef de moed dan niet op, maar neem je zak mee naar je schuur. Meldt de storing bij de gemeente op telefoonnummer 14 0346.
Papier, plastic en glas kun je in de daarvoor bestemde containers bij de winkels kwijt. Plastic en papier worden ook iedere maand opgehaald. Kijk op Mijn Afvalwijzer voor de juiste data. U kunt ook een speciale app downloaden.

De gemeente en de Wijk- en Bewonerscommissie Antilopespoor doen er alles aan om onze wijk schoon en netjes te krijgen en te houden.
Nu jullie nog.