Kom Erbij Festival vraagt aandacht voor Week tegen Eenzaamheid

logo kom erbijIn de periode van 22 september tot 1 oktober is de landelijke week tegen eenzaamheid. In Maarssenbroek besteden we ook aandacht aan de Week tegen Eenzaamheid.

Heb jij, jong of oud, zin in een kopje koffie drinken samen met één van onze vrijwilligers in de week tegen eenzaamheid? Bel dan even in de periode tussen 12 t/m 20 september Mario van Dijk
(06-16077338) of mail (Mario.van.dijk@hetnet.nl) zodat er een afspraak geregeld kan worden voor een huisbezoek. Maatwerk staat hierbij voorop. Je bent waardevol, ook als je het gevoel hebt, dat je niet meetelt.

De vrijwilligers komen van verschillende organisaties zoals Welzijn Stichtse Vecht, Ark gemeenschap, de Verrijzeniskerk, de Zonnebloem, Handje Helpen, MEC, WMO-raad, Seniorenraad, De Werkspecht, Gideonsbende, Maria Dommer, Careyn, Merenhoef, wijkcommissies en het sociaal wijkteam Maarssenbroek.

Kom Erbij Maarssenbroek geeft elke 3 maanden een informatieboekje uit met veel activiteiten; voor elk wat wils. Wil jij in contact komen met andere mensen met dezelfde interesses, kom dan naar één van de activiteiten. Pak de telefoon of kom even langs. De eerste stap kan jij maken.

kom-erbij-programmaoverzicht-2016