Praat u mee via het inwonerspanel?

Het inwonerspanel bestaat uit een groep inwoners uit Stichtse Vecht van 16 jaar of ouder die online vragenlijsten invullen. Via deze online vragenlijsten krijgen we snel een beeld van wat er leeft bij inwoners. Het gaat over actuele onderwerpen die met Stichtse Vecht te maken hebben.

Dit is de eerste keer dat we het inwonerspanel inzetten. Hierna kijken we wat er goed ging en wat er minder goed ging. Waar nodig doen we nog aanpassingen.

Wij vragen een aantal keer per jaar naar uw mening

U krijgt automatisch een e-mail als er een nieuwe vragenlijst is. De resultaten van de vragenlijsten willen we gebruiken om ons beleid te maken. De resultaten zullen wij publiceren op onze website: www.stichtsevecht.nl/inwonerspanel.

Uw mening is belangrijk en waardevol

Meedoen met de eerste vragenlijst en aanmelden voor het inwonerspanel kan via www.chkmkt.com/leefomgeving. De eerste vragenlijst kunt u invullen van 21 november tot en met 11 december 2022. Invullen kost slechts 5 minuten.

Is 11 december voorbij? Dan kunt u zich via de website aanmelden voor het inwonerspanel en krijgt u een e-mail bij de volgende vragenlijst. Meer informatie is te vinden op www.stichtsevecht.nl/inwonerspanel.

We verloten VVV-cadeaubonnen onder de deelnemers

Bij elke vragenlijst verloten we onder de deelnemers 5 VVV-cadeaubonnen van €20,-.

Namens,

Burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht,

Dick Polman

Wethouder Participatie