Laatste CV ketels in huurgedeelte 539 – 721 worden binnenkort vervangen

In augustus vorig jaar is Portaal begonnen met de vervanging van de 18 jaar oude CV ketels in 183 woningen (nrs. 539 t/m 721).
Er heeft toen vervanging van 140 ketels plaatsgevonden. De bewonerscommissie heeft in december contact opgenomen met Portaal met de vraag waarom de ketels niet in alle daarvoor in aanmerking komende woning vervangen waren. Daar kon Portaal niet echt een antwoord op geven. Wel werd toegezegd dat de ketels die nog niet vervangen waren in het eerste kwartaal van 2017 vervangen zouden worden.

Gisteren kregen de bewoners van de woningen waar de ketel nog niet vervangen was een brief van Portaal dat hun CV ketel in 2017 vervangen zouden worden.

Vandaag kreeg de bewonerscommissie een e-mail van Portaal met de volgende tekst:
‘Zoals met u besproken is het complex Antilopespoor als eerste op de planning gezet. De fa. Feenstra stuurt de bewoners een afsprakenkaartje om definitieve afspraken in te plannen.
Van Feenstra heb ik doorgekregen dat zij eind maart gaan starten bij u in de wijk, en de verwachting is dat er 3 tot 6 cv-ketels per dag gehangen zullen worden.’

Het heeft dus even iets langer geduurd, maar door de bemiddeling van de bewonerscommissie is er nu in ieder geval duidelijkheid en worden ook de laatste ketels binnenkort vervangen.