Jongeren vieren Maarssenbroek 40 jaar!

maarssenbroek 40Maarssenbroek bestaat dit jaar 40 jaar en dit wordt het hele jaar gevierd met vele activiteiten. Deze activiteiten zijn bedoeld voor iedereen. Het Jeugd-Punt vindt het belangrijk dat jongeren ook lekker mee kunnen feesten. Daarom organiseren zij in samenwerking met de gemeente Stichtse Vecht op 24 september, tijdens de feestweek, activiteiten speciaal voor jongeren. Hierbij moet er gedacht worden aan een Wipe-Out, speurtocht, dansworkshop, graffitiworkshop, DJ- en MC-workshop, vecht- en zelfverdedigingworkshop en een heuse Guinness Book of Records poging broekhangen. Het programma wordt afgesloten met een open barbecue met live muziek.
logo jeugd-puntDe activiteiten vinden plaats in en rondom het jongerencentrum Second Base wat ligt in het nieuwe M.F.A. Safari gebouw. Wil je meedoen of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Vic van Dijck via VvD@Jeugd-Punt.
Alle activiteiten zijn GRATIS dus schrijf je snel in!

Kijk hier naar een interview met Vic van Dijck van Jeugd-Punt. Jeugd-Punt is ook te vinden op FacebookSecond Base M’broek vind je ook op Facebook.