Doe mee met de Zwem4daagse!

maarssenbroek 40Na vier jaar te zijn weggeweest, organiseert De Fuut dit jaar weer een zwem4daagse in samenwerking met Sportfondsen en Maarssenbroek 40 jaar. De zwem4daagse vindt plaats van 16 juni tot en met 20 juni in het zwembad van MFA Safari. Het gaat deze keer om een speciale editie omdat de zwem4daagse in het kader van Maarssenbroek 40 jaar wordt georganiseerd. Daarom mag iedereen die dit jaar 40 jaar getrouwd is of in deze week

40 jaar wordt gratis meedoen! Dit moet wel aangetoond kunnen worden door middel van een ID of andere officiële documenten. Ook iedere 40e deelnemer mag gratis meedoen.

Elke avond kan er van 18.30 tot 20.30 uur gezwommen worden en je hebt vijf avonden de tijd om vier avonden te zwemmen. Per avond zwem je 500 of 1000 meter, voor kinderen onder de 10 en 65-plussers geldt 250 meter. Na afloop krijgen alle deelnemers een mooie medaille. Ook vinden er diverse activiteiten plaats rondom het zwembad, zoals een loterij waarvan de opbrengst naar Cliniclowns gaat.

Bij voorinschrijving in het zwembad of via de website, www.defuut.com/zwem4daagse, betaal je maar 7,50 euro. Schrijf je dus snel in! Op de avond zelf kost een kaartje 8,50 euro. Voor vragen kunt u mailen naar zwem4daagse@defuut.com.