contact

Contactadres:

Antilopespoor 665
3605 XM Maarssen

tel: (0346) 580066

wbcantilopespoor@gmail.com

5 reacties op contact

  1. ik heb een opmerking… ik woon in antilopespoor en heb al een jaar een afvalbak staan buiten en elke week zit ie vol met zwerfafval en ik leeg hem dan. Misschien een idee ivm veel afval op straat om bakken te plaatsen en bezems aan mensen te geven een keer? Is de wijk misschien een keer schoon er ligt zoveel rommel op straat

  2. Hallo, bedankt voor je reactie en suggestie. Wij kennen dit probleem. Zoals je misschien gemerkt hebt, zijn er afgelopen week een paar extra prullenbakken in de wijk geplaatst. Je voorstel om bezems uit te delen is een goed idee. Wij hebben dit jaren geleden al een keer gedaan toen wij het project “de bezem erdoor” opstartten en vorig jaar hebben wij de laatste bezems bij de wijktent uitgedeeld. Helaas hangt er een prijskaartje aan de aanschaf van bezems, wat wij niet even kunnen ophoesten. Maar ik heb wel goed nieuws. Dit wordt nog bekend gemaakt op de website. Bedankt voor je inzet!

  3. Weten jullie waar ik gordijnen voor een redelijk prijs op maat kan laten maken voor mijn slaapkamers? Deze ramen zijn namelijk apart van vorm en maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.